Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Musikhuset puster nyt liv i Tobakken

Spillestedet Tobakken bliver et af Danmarks førende musikscener, for nu puster Musikhuset Esbjerg nyt liv i stedet. Du kan se frem til en ambitiøs relancering, der ikke kun præsenterer de største kunstnere, men også giver plads til nichegenrer med særligt fokus på det yngre publikum.

Stedet for dig, der elsker musik og koncerter

Du kan allerede nu begynde at støve øregangene godt af, for Musikhuset overtager nøglerne den 1. august 2024, og vil sikre liv og koncerter resten af året med et mindre antal arrangementer. Men det er kun begyndelsen!
Allerede fra midten af 2025 bliver dørene slået fuldt op, og du kan glæde dig til en overflod af koncerter med både de største kunstere og de mere skæve af slagsen. 

Er du klar til at blive blæst bagover af uforglemmelige musikoplevelser? 

 

 

Opdag det velkendte på ny

De gode ting fra det gamle Tobakken bliver bevaret og de velkendte rammer vil endnu engang byde dig velkommen. Du vil blive indhyllet i den industrielle atmosfære, mens rytmerne pulserer gennem bygningen.

I den store koncertsal er der plads til 1300 publikummer, mens den lille sal skaber den perfekte intime stemning for 250 gæster. Uanset hvor du skal til koncert, kommer du altså helt tæt på scenen og oplever den intense stemning på nærmeste hold.

Men der er også nye og spændende ting på tegnebrættet, som du kan se frem til. Fokus vil ligge på både de store navne og det spirende musikmiljø, som sikrer en bred vifte af musikgenrer og kunstnere. 

Fremtidens musikhus

Med Musikhuset Esbjerg ved roret er Tobakkens fremtid lys. Spillestedet vil snart genlyde af liv og musik, og du kan se frem til en række fantastiske koncerter og kulturelle oplevelser. Tobakken er klar til at skrive et nyt kapitel i Esbjergs kultur- og musikhistorie.

Vidste du...

Mellem år 1901 og 1981 blev der fremstillet hundredtusindvis af esbjergensiske håndrullede cerutter og cigarillos i bygningen, som i dag huser Tobakken.

Adresse

Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg