Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kom i teatret i det fri

Det Åbne Lydteater er et kulturelt kinderæg, hvor du både får teater, natur og bevægelse på én gang.

Sæt hovedtelefonerne på, og lad dig fordybe i fortællingerne, hvor hvert skridt afslører noget nyt. Lyt til ”Blanke Hans” ved Vadehavscentret og/eller den spritnye lydvandring ”Havet imellem os”, der foregår i Esbjerg og på Fanø.

Hvilken lydvandring skal du opleve?

Blanke Hans

Blanke Hans er fortællingen om Charlotte, minderne om en elsket morfar og livet på kanten, hvor Sonja Richter og Kurt Ravn spiller hovedrollerne. Gå med på den tur, som Charlotte plejede at gå med sin morfar og oplev Vadehavet på en helt ny måde.

Bliv klogere på Blanke Hans

Havet imellem os

Havet imellem os er fortællinger, der foregår i Esbjerg og på Fanø. Oplev Ida og Theis’ rejse gennem historier og minder, hvor de opdager mere end bare fakta til deres studieopgave. Træd ind i deres verden og lad dig forføre af fortællingerne!

Dyk ned i Havet imellem os

Bestem selv hvornår og hvordan

Konceptet Det Åbne Lydteater er simpelt: teater, natur og bevægelse smelter sammen. Uanset hvilken lydvandring du vælger, venter der dig en gratis kulturoplevelse under åben himmel.

Og oplevelsen er fleksibel, for du bestemmer helt selv, hvornår og hvordan.

Naturens teater er åbent døgnet rundt, hele året, så du kan tage af sted, når det passer dig. Alt, hvad du har brug for, er din telefon og et par hovedtelefoner for at udforske de fængende lydfortællinger. Lyt og gå i dit eget tempo – stop, spol eller pause, som du vil.

Sådan kommer du afsted på tur

Fem trin og så er du klar til at nyde en fængende lydvandring:

  1. Download appen Useeum
  2. Stil dig på startpunktet og tag høretelefoner på. Bemærk: Lydvandringen kan kun afspilles ved startpunkterne. 
  3. Åbn Useeum, vælg Det Åbne Lydteater
  4. Download den valgte lydvandring
  5. Sæt afspilning i gang