Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Darum Kirkesti

Darum Kirkesti er en af Danmarks ældste og længste kirkestier. Den kan ikke dateres præcist, men er cirka fra 1100-tallet.

Hvis du er på udkig efter en ny rute at gå tur, er Darum Kirkestien den helt perfekte. Den er cirka 1,3 kilometer lang og strækker sig fra kirken og i lige linje ud til den yderste gård i Darum.

Det kan du opleve på Darum Kirkesti

Darum Kirkesti går igennem Darum, og på turen bevæger du dig igennem byen med villahaver og tætte hække og ud i de åbne marsklandskaber som nabo til Vadehavet.

Alle kan nyde en gå tur på Darum Kirkestien

Darum Kirkesti blev i 2018 renoveret med respekt for det oprindelige naturlige udseende, som passer til landsbyen samtidig med, at stien opfylder ønsket om, at alle kan færdes på den.

Du kan derfor nyde en tur på stien, hvad enten du er ung eller ældre, og fx er på gåben, cykel eller har kørestol eller barnevogn med.

Få en historielektion i det frie

Undervejs på din tur på Darum Kirkesti kan du få mere viden om selve stien og blive klogere på landsbyens og områdets historie. Langs stien er der nemlig stillet syv informationstavler op, der gør din tur ekstra interessant.

Adresse

Laurentiusvej, 6740 Bramming