Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Guldager Mølledam

Gemt lidt af vejen, men absolut et besøg værd. Bag Kjersings industriområde findes et fantastisk grønt område, som inviterer til hyggelige gåture.

Det kan du opleve

Selve søen er omgivet af løvskov, og det varierede landskab giver plads til et rigt plante- og fugleliv. Du kan for eksempel være heldig at opleve stor flagspætte, rørspurv, sanglærke og dobbeltbekkasin.

Guldager Møllebæk blev genslynget i 1991, og siden er der lagt stryg ud for at forbedre forholdene for vandløbets fisk og smådyr.

Der findes to fiskepladser ved Guldager Mølledam, og du kan fiske i søen, når du har løst fisketegn. Måske får du en gedde, en skalle eller en aborre på krogen, og der er også en chance for, at havørreden trækker op i søen fra Guldager Møllebæk.

Tips og tricks

Guldager Mølledam er et oplagt mål for en hyggelig udflugt, og det er en god idé at tage madpakke med. Nord for søen er der både borde, bænke og en bålplads. Du skal bare selv huske brænde.

I nærheden

Gå en tur i Den Hemmelige Skov, som gemmer sig bag industriområdet i Kjersing, eller tag mountainbiken med på en udfordrende tur ad sporene i Mentor IT Bike Park i Ådalen.

Find vej

Adresse og parkering

Adresse: Møllevej, 6710 Esbjerg V

Parkering: Møllevej, 6710 Esbjerg V