Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Hundeskove

Opdag Esbjerg Kommunes hundeskove og giv din hund den ultimative oplevelse af frihed og leg i naturskønne omgivelser. Med hele fem hundeskove spredt ud over kommunen er der alt fra hundeskove med agilitybaner over snoede stier til åbne græsarealer. Uanset hvilken hundeskov du vælger, er der lagt op til en dejlig stund i naturen. 

Lad dig blive inspireret til din næste eventyr med din hund og se kortet over hundeskovene nederst på siden. 

Hundeskov i Sædding Ådal

Legende hunde og naturglade ejere

Sædding Ådal hundeskov er et fantastisk sted for både dig og din hund. Det er et indhegnet område med en agilitybane, hvor det vrimler med logrende haler. Hundeskoven er et perfekt miljø for sociale hunde, da der er masser af muligheder for leg og samspil i den sikre indhegning. Agilitybanen indeholder forskellige forhindringer, hvor I kan træne og have det sjovt sammen. 

Efter at have brugt tid i hundeskoven er der mulighed for at fortsætte eventyret i det omkringliggende grønne område. Tag fx en afslappende gåtur langs de naturskønne stier, der fører gennem Sædding Ådal. 

Kommer du i bil, finder du parkeringspladsen ved at køre ind ved Ådalen/Esbjerg Camping på Gudenåvej.

Hundeskov Bramming Vestskov

Åndehul for hund og herre

I Bramming finder du Vestskoven, hvor der i sensommeren 2014 blev åbnet en ny hundeskov til glæde for både to- og firbenede. Skoven er indhegnet, så du kan roligt slippe hunden løs og lade den snuse løs i det rekreative område. Elsker din hund at hoppe og løbe, kan den slå sig løs på agilitybanen, der både stimulerer krop og sind. Imens kan du nyde naturen på de velplacerede bænke og nyde øjeblikket. 

Besøg Vestskoven og nyd frirummet med din tro følgesvend! 

Gørding hundeskov

Skoven til de firbenede venner

Tag snoren af din hund og lad den løbe frit i det indhegnede hundeområde i Verdensskoven i Gørding. Her kan poter gå på opdagelse uden snor, så lad din hund snuse, løbe og lege i selskab med andre firbenede venner, mens I nyder den friske luft. I kan boltre jer på det åbne græsareal, udforske stierne og undersøge det skovklædte område. 

Hundeejere arrangerer ofte legeaftaler og fællesarrangementer via Facebookgruppen "Hundeleg Gørding".

 

Hundeskov Tange Bakker

Fritløbsområde for våde snuder

Tange Bakker er det ideelle sted at lade din hund løbe frit. Den 3 hektar store hundeskov svarer til mere end fire fodboldbaner og giver rig mulighed for leg og motion. Der er opsat forskellige agilityredskaber, som kan udfordre din hunds motorik og hjerne på en sjov måde. De vandglade hunde, der elsker at plaske rundt, kan også få en dukkert i mosen. 

Tag din hund med til Tange Bakker, hvor din hund får frihed til at udforske og nyde naturen. 

Hundeskov på Skibhøj

Hundelegeplads i det fri

Hundeskoven på Skibhøj er et stort indhegnet område, hvor du kan lufte din hund uden snor. Der er tre indhegninger: ca. 1400 m2 til hvalpe, 4000 m2 til alle hunde og 9500 m2, som indeholder en gammel, bevokset grusgrav.
Hundeskoven er helt ny og stadig under etablering - på sigt kommer der overdækkede områder og bænke, hvor tobenede kan slå sig ned, mens legen er i gang. Parkingsforholdene bliver forbedret, og der kommer også en vandpost, hvor tørsten kan blive stillet. 

'); }