Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ribe Domkirkemuseum

Gå på opdagelse i historien bag Danmarks ældste domkirke på Ribe Domkirkemuseum. Museet ligger i selve kirken, hvilket skaber en autentisk oplevelse, hvor du lærer meget mere om bygningen, mens du er der.

44 trin oppe af tårntrappen i Ribe Domkirke, i det søndre galleri med en smuk udsigt ud i kirken, finder du Ribe Domkirkemuseum. Her kan du grave dybere ned i historien om Ribe Domkirke og kristendommen i Danmark. Museet udpeger blandt andet særlige steder i kirken, som du ofte kan se fra det galleri, hvor museet ligger.

Få det hele med

Tag på en guidet tur i kirke og museum

En guidet tur giver ofte lidt mere af det hele. Guiderne har tit spændende fortællinger eller små hemmelige guldkorn, som du måske ikke havde fået med ellers.

Læs mere om de guidede ture på Ribe Domkirkemuseums hjemmeside - eller book en guide på Destination Vadehavskysten.

Tips & tricks

Med i prisen for indgang til Ribe Domkirkemuseum er også adgang til Borgertårnet. Vi kan anbefale at gå de ekstra trin – der er 248 i alt – for at få den skønneste udsigt over Ribe og omegn fra de 50 meters højde.

Åbningstider

Fungerende sognekirke

Husk at tjekke, om kirken er åben

Da Ribe Domkirke fungerer som almindelig sognekirke, kan kirken til tider være lukket for turister. Det er selvfølgelig altid træls at gå forgæves – så husk at tjekke åbningstiderne på Ribe Domkirkes hjemmeside, hvor der både er beskrevet de almene åbningstider samt undtagelser.

'); }