Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skøjtebanen Esbjerg Torv

Vidste du, at Danmarks største udendørs skøjtebane ligger i Esbjerg?

På Torvet kan du hver vinter boltre dig på 1500 kvadratmeter is med Torvets smukke bygninger og byens puls og stemning som den hyggelige ramme.

Skøjtebanen byder på sjov og udfordringer, uanset hvor gammel og sikker på skøjterne du er. Banen har en isrampe, en isbelagt børnerutsjebane og to isbump.

Det er gratis at bruge skøjtebanen, og du kan leje skøjter, hjelm og skøjtestativ i boden ved banen. Hvis dine egne skøjter er blevet lidt slidte, kan du få dem slebet.

Åbningstider

Åbningstiderne bliver lagt fast år for år, men skøjtebanen åbner som regel i slutningen af november, når julehandlen starter, og lukker som oftest i slutningen af vinterferien.

Du kan se åbningstiderne hos Sport & Event Park Esbjerg, som står for driften af skøjtebanen - www.sepe.dk/sepe-aktiviteter/offentlig-skojtning/

Tips og tricks

Gør en hyggelig udflugt ud af skøjteturen og tag varm kakao med i termokanden. I juletiden kan du også besøge julehyttebyen på Torvet og nyde synet af den flotte julebelysning i Kongensgade. Trænger du til lidt varme kan du slå et smut ind forbi en af byens mange hyggelige caféer.

I nærheden

Efter skøjteturen kan du gå en tur op ad Torvegade til Musikhuset Esbjerg og fortsætte ad Havnepromenaden til Landgangen, hvor du kan nyde udsigten over Byparken og Esbjerg Havn.