Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Myrthuegård

Myrthuegård ligger i Marbæk, og stedet byder både på egne oplevelser, men fungerer også som et godt udgangspunkt for ture til Vadehavet eller i Marbæk.

På 1. sal findes udstillingen Hvor Å, Hav og Mennesker Mødes. Der er gratis adgang, og du skal bare bruge indgangen i gården.

Book sheltere

Du kan booke faciliteterne hos MYRTHUE. Se telefonnummer og mail i kontaktboksen her på siden. 

Andre oplevelser

Feltstationen er seks små åbne hytter i skoven. Her kan hele familien være med, når temaer omkring naturtyper og landskabet udforskes via den danske eventyrer Jens Bjerre og hans berømte rejser. Besøg dem helst i weekender og i hverdagsaftner, når skoleelever ikke får undervisning der.

Gå en tur langs planetstien som er ca. 500 meter lang. I gårdspladsen finder du information om stien, som tager dig fra solen til Neptun. Når du bevæger dig én meter, så svarer det til 10 millioner kilometer i rummet.

Du kan også gå en smuk tur til Vadehavet, der ud over at være nationalpark også er udpeget som verdensarv af UNESCO. Nyd det flotte kig over Varde Ås udløb i Vadehavet og Ho Bugt og til halvøen Skallingen.

Tips og tricks

Oplev naturen, efter at mørket har sænket sig. Du kan overnatte i et af stedets shelters. Det er gratis. Book via telefonnummer 76 16 81 00.

I maj må du ikke gå glip af Nationalpark-/Marbækdagen. Find mere information her:
Myrthues hjemmeside

Pak madkurven til en hyggelig dag

Begge Myrthuegårds nye tilbud er åbne for alle familier, og alle kan være med. Det er en god idé at pakke en madkurv og gøre en hyggelig dag ud af turen. Der er offentlige toiletter på Myrthuegård.

Find vej

Adresse og transport

Adresse: Myrtuevej 39, 6710 Esbjerg V

Brug P-pladsen ved Myrthuegård