Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Forslag til udflugter

Esbjerg Kommune er fyldt med spændende oplevelser, som du kan udforske helt gratis. Gå på opdagelse i de mange spændende turforslag og find inspiration til den næste udflugt. 

Gratis glæder

Hver årstid har sin egen charme, og året rundt kan du ganske gratis få store naturoplevelser rundt i Esbjerg Kommune. Her på siden finder du en perlerække af steder og får tips og tricks til at gøre din tur ekstra god.

Måske kender du allerede nogle af stederne, og måske får du udforsket en ukendt krog eller opdager et nyt yndlingsspot.

Picnic i Østskoven

I Østskoven er der både bålhytte og grillpladser, som gør skoven til et hyggeligt mål for en udflugt året rundt, hvis du for eksempel pakker en kande kaffe eller varm kakao eller laver dej til en omgang snobrød.

Se mulighederne i Østskoven

Løb eller gå omkring Skøjtesøen i Bramming

Besøg den grønne oase i Bramming. Rundt langs søerne er der en sti, som indbyder til gå- eller løbeture. Du kan også sagtens gå her med barnevogn eller i kørestol. Der er også et madpakkehus, så snup endelig frokosten med.

Mere om Skøjtesøen

Midtgård

På gården i Sønderris nær Esbjerg kan du hilse på dyr eller nyde din medbragte mad. Vuggestuer, børnehaver og skoler kommer ofte på besøg for at blive klogere. Midtgård er også åben for besøg af alle, som har lyst til en hyggelig udflugt.

Besøg Midtgård