Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg 80'er Fest

Kan du synge med på alle de store hits fra 80'erne? Så er Esbjerg 80'er Fest for dig. Strål om kamp med solen i Vognsbølparken, når Esbjerg 80'er Fest tager dig direkte tilbage til årtiet med puddelkrøller og benvarmere - neonfarvernes storhedstid.

Oplev dans, sang, musik og masser af kulør til Esbjerg 80'er fest, når et hav af mennesker med brede smil, farverige kostumer danser og synger sammen til 80'er nostalgifestival.  

Tag dine venner under armen og tag tilbage til i tiden med hits fra de helt store stjerner fra årtiet. En del af publikummets påklædning er inspireret af årtiet, du kan derfor sagtens finde dit yndlings 80'er outfit frem. Det bliver festen kun bedre af!

Hør velkendte hits til Esbjerg 80'er Fest

Tidligere har festivalen præsenteret navne som One Two, Kim Wilde og Belinda Carlisle samt Dodo & The Dodo’s. Der er både live-musik og en DJ til festen, som vil kæde de musikalske acts sammen med nogle af de allermest elskede popklassikere i dansk musikhistorie, når der ikke er live-musik på scenen.

Bliver du træt af at synge og danse, kan du slukke tørsten og tanke op fra det store udvalg af madboder på festivalen, som er inspireret af 80'erne.

Esbjerg 80'er Fest udsprang fra Esbjerg Rock Festival

Den populære Esbjerg 80'er Fest opstod i 2006 som en del af Esbjerg Rock Festival, der siden 1991 har budt på en blanding af danske og internationale musikere. Esbjerg Rock Festival er kendt som den første deciderede 80'er festival i Danmark. Folk kom langvejs fra for at opleve nostalgien. Esbjerg 80'er Fest var en fast bestanddel af festivalen helt frem til 2018, hvor Esbjerg Rock Festivalen lukkede blot et år efter, at en ny arrangør tog over for festivalen.

Publikummet ønskede dog, at festivalen forsatte som en 80'er fest. Det lyttede Søren Højberg til. Hans firma SHB Booking har været arrangør af Esbjerg Rock Festival fra 1991 til 2017. Esbjerg 80'er Fest [reboot] blev derfor til i 2022 til stor glæde for mange.

Arrangør bringer Esbjerg 80'er Fest tilbage

“Jeg har fået hundredvis af henvendelser fra personer, der ønsker 80’er festen genoplivet. Og nu har jeg overgivet mig: Vi genopliver festen med alt hvad der hører til. 100 procent fest og god musik. Naturligvis skal Esbjerg ha’ en 80’er fest. Det bliver helt kanon”. - Citat fra Søren Højberg til nyhedskanalen Yesbjerg i 2021.

Køb din billet til Esbjerg 80'er Fest

Arrangørerne lover masser af musikalsk 80'er guf til øregangene. Hvis du vil vide, hvilke artister der kommer til 80'er-festen næste gang, kan du følge med på Esbjerg 80'er Fests Facebook side, hvor artisterne løbende bliver offentliggjort.

Vidste du…

...at du kan holde din fødselsdag, firmafest eller gadefesten på Esbjerg 80'er Fest? Hvis du er interesseret i at holde din egen fest midt i den fedeste popfest, så kan du sende en e-mail til sh@shb-denmark.dk.

Sted

Vognsbølparken – Gl. Vardevej.  6700 Esbjerg.

De smukke billeder

Billederne på denne side er taget af Lars Thomsen.